perjantai 4. syyskuuta 2009

Yöjuttu

Tämä Simon on selvästi perehtynyt aiheeseen, jota kuvaa ;-). Ihania juttuja ja totta enemmänkin kuin toinen puoli. Sitäpaitsi ainakin tälle unettomalle kipuilijalle Juutuubi on kerrassaan oiva keksintö..

6 kommenttia:

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Varmahan hinua. Moon niin aivovammaanen, notten ymmärrä tällääsistä sketsiistä yhtää mitää. Rakkahani ku tällää hyvän elokuvan konehesehen, mua rupiaa haukotuttamahan. Jotaki pitääs teherä. Ittellensä.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä isoin poika jo ehti bongata tämän jostain. Naurettiin pitkään ja hartaasti, mutta nyt alkaa jo vähän mietityttää kun Pillin kasvaessa pätkä näyttää aina vain todenmukaisemmalta...

Äijä kirjoitti...

Minä olen näille Simonin kissajutuille naureskellut kanssa. Kun olemme tuon vanhemman karvakasan kanssa kymmenen vuotta taivaltaneet yhdessä, niin tiedän Simonin juttujen olevan totta. Tulokas (5v.)on leppoisampi.

Famu falsetissa kirjoitti...

Tuo TV-juttu esitti ehdottomasti minua ja Amandaa. Kiitos Millan, kun laitoit nämä katsottaviksi!Sain terveelliset aamunaurut.

liskonainen kirjoitti...

niin. ja tuossa oli vain YKSI kissa. kyllä ne vaan on niin kekseliäitä ja ihania. kissat.

ja simonin käsitys kissoista on hykerryttävä.

Millan kirjoitti...

Ei kaikkien tarvitte filimiistä tykätä:) Emmäkää ymmärrä misdtää juaksuusta, hypyystä tai muusta urheeluksi kutsutusta konohotuksesta mitää, mutta ei se haittaa. Ne kattoo, jokka tykkää. Ei soo nii vakavaa :)

Heh, Liisa. Teidän Pillillä olikin kuvassa ihan lupaava kiilto silmissään :)

Ai teillä asuu nyt kissojakin kaks. Tuleeko ne keskenään juttuun?

Amandalle terveisiä, Famu, että tämä video on kissoilta kielletty :)

Sanos muuta, liskonainen. Viime yönä, kun löysin tuon pätkän, tv-huoneessa metsästi juuri parhaillaan kolme innokasta "kärpästäjää". Villiminttu keskittyy valitettavasti ulkona ihan oikeisiin kärppiin. Ryökäle. En käsitä kuinka saadaan suostuteltua se sisäkissaksi siellä uudessa kodissa. Hyvä muuten, että teidän kisut löytyi...