keskiviikko 23. syyskuuta 2009

En ala

Mä en ala. Mun koneella näkyy tuossa "lukijat" -kohdassa pelkkä tyhjä läntti. Näkyykö muille? Kaikki kivat kuvakkeet on kadonneet. Samoin tiedot hallintasivulta. Numerotietojen mukaan olen saanut yhden uuden lukijankin ja nyt en pääse katsomaan kuka se on. Regressio iskee. Ryhdyn pian polkemaan jalkaa lattiaan ja vänisemään jos ei se palaa.

9 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kyllä ne lukijat siellä möllöttävät ainakin minun silmääni. Mutta omastakin blogistani ne välillä katoavat. Olikin lohdullista lukea tämä postaus ja huomata, että ne ovat siis välillä muiltakin kadoksissa, ja että muutkin voivat kokea riipaisevia menetyksentunteita jos kivat kuvat eivät näy.

Janne kirjoitti...

No hyvä tietää että se/ne on muiltakin pois! Olen koittanut koneellani jokaista kolmea selainta ja tyhjentänyt välimuistit ja evästeet ja mitä vaan voi ollakaan, mutta ei vaan tule näkyville. Lienee sitten bloggerissa joku vika.

Rita A kirjoitti...

Näkyvät, ja viimeisin on:

http://www.enkeliporsas.net/

Susikairan akka kirjoitti...

Hih:D Minultakin ne katosivat, mutten hetkeäkään epäillyt syyn istuvan näppiksen äärellä. Olen ollut kokoajan varma siitä, että muissa (bloggerissa) on se vika...

Ihana lukea kuinka muut etsii ratkaisuja omalta koneelta ja itsestään.

Ja hyvin nuo näkyy tuolla olevan:) Säntillisissä riveissä!

Millan kirjoitti...

Riipaiseva menetuksentunne kuvaa nyt osuvasti tunnelmia, Kirsti ;-D

Heh, miten hauskaa huomata, että jotkut ryhtyvät toimeliaasti selvittämään ongelmaa, Janne. Meikäläinen vaan marisee ja polkee jalkaa;-)

Kävin muuten heti kurkkaamassa sivuillesi, jonne en jostain syystä ole aiemmin löytänyt. Hieno blogi, josta tulee hyvälle tuulelle ja lukijakuvakkeet tosiaan hukassa minunkin koneellani katsottuna..

Kiitos linkistä, Rita :-) Uteliaisuus oli jo kalvaa sisuksiini reiän.

Näinhän se juuri menee, Susikairan Akka ja nyt olit ihan oikeassa. Vika ei aina löydy samalta osastolta ;-)

SusuPetal kirjoitti...

Minä en ole nähnyt lukijoita muutamaan päivään bloggerin blogeissani, mutta vian täytyy olla bloggerin, eikä huonojen juttujeni!

Millan kirjoitti...

Ehdottomasti, Susu, ehdottomasti ;-)

liskonainen kirjoitti...

tosiaankin!
eihän niitä, siis teitä näy liskolandiassakaan.

bloggerin vika! ehdottomasti!

BLOGitse kirjoitti...

juu, bloggerissa ollut vikaa viime paivina!
nyt nakyy kuvat kaikilla blogeilla joissa olen kaynyt, toisin kuin eilen, toissapaivana...