perjantai 1. toukokuuta 2009

Jonnekinhan tää on pakko kaataa..

Voi pässinläskit ja räkäklimpit sentään! Mies on vielä reissussa, eikä otusten empatia nyt auta (olen niille vihainen), joten puranpa kiukkuni tänne. Arvatkaas kuka sai nyt sitten jonkun sikayrjöilinturuikkuflunssan just, kun huomenna pitäis olla freesinä siskon häissä ja vielä pitkästä aikaa laulaakin. Jos ei olisi myös kuumetta, niin voisin kuvitella tämän vatsanlinkousoireen johtuvan tiedostamattomasta jännityksestä, mutta ei sellainen tietääkseni sentään kuumetta nosta.

Kaiken kukkuraksi otukset olivat viime yönä tuhonneet onnittelukortin, jonka olin vaivalla itse väkertänyt. Jätin sen illalla kirjahyllyn reunalle, joten kissanpennun on täytynyt osallistua operaatioon. Eivät koirat siihen itse ole ylettyneet. Pilkkomispuoli niiltä kyllä hoituu, vaikka keskuksena olikin vanha dvd-levy. En edes löytänyt kaikkia jäänteitä, mutta sen verran silppua kuitenkin, että tiesin, ettei kannata enää etsiä. Onneksi en sentään ollut ehtinyt kiinnittää siihen lahjashekkiä..

Huh, nyt helpotti tämä henkinen paine, kun sai vähän valittaa. Sitä toista täytyy vissiin taas lähteä hoitelemaan toiletin puolelle. Voi paska!

7 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

Ihan hirveästi myötätunnon aaltoja sinne!
Paska juttu totisesti. Nyt kaikki pillerit peliin ja aa-aa.

Aila kirjoitti...

No voi kökkö! Mä pistän tää käsiä ristihin, että tauti talttuu alkuunsa.

Se kortti OLI tosi nätti, et sattunu ottamaan siitä kuvaa, niinku siskolle todisteeksi. Noo, kortista viis, kunhan isosisko pääsis todistamaan ja mieluiten laulamaankin.

Polga kirjoitti...

Toivottavasti toivuit!

Sulle ois tunnustus mun plokissa, käyhän hakemassa ,D

Polga kirjoitti...

Toivottavasti toivuit!

Sulle ois tunnustus mun plokissa, käyhän hakemassa ,D

isopeikko kirjoitti...

Tauti talttukoon.

vilukissi kirjoitti...

voi sua...toivottavasti pääsit häihin!! Toki olisi ollut ikimuistoinen kortti, jos olisit kerännyt sen kuoreen ja laittanut selityksen perään ja toivotuksen, että lkoot teidän elämänne nyt ja aina eheää.

Millan kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta. Se varmasti auttoi, koska en yrjönnyt juhlapöytään..