perjantai 29. toukokuuta 2009

Hermo menöö

Jos Krätyakka sattuisi omistamaan pelihousut, nyt olisi ehdottomasti sopiva aika repiä ne. Eilen oli nimittäin se kokous, jossa pitkään venynyt talonostoasiamme piti ratketa. Eipäs vaan ratkennut. Joku myyjäpuolen asianosainen oli unohtanut selvittää erään pikku yksityiskohdan ja sen vuoksi asia siirrettiin kahden viikon päästä olevaan seuraavaan kokoukseen. Nyt meinaa Akalla jo mennä hermot!

Mikäs siinä olisi, jos talo olisi suoraan muuttovalmis, mutta kun esimerkiksi entinen lämmitysjärjestelmä pitää purkaa ja valita & hankkia uusi. Muutakin remonttia on tiedossa. Itse asiassa emme ole vielä edes päässeet kunnolla näkemään, mitä olemme ostamassa. Sellaiset asiat eivät kuitenkaan käy käden käänteessä (varsinkaan, kun emme itse osaa tehdä mitään ja rahoituskin täytyy ensin arvioida ja hankkia). Sitäpaitsi ennenkuin mustaa on valkoisella ja muuttokuorma sisällä, emme voi edes olla varmoja, että saamme sen talon.

Remontit olisi myös mukavaa saada alta pois, ennenkuin me asetumme sinne kuuden kissan ja kolmen koiran kanssa hyörimään ja hässäköimään. Sitten kun työt miehellä alkavat kaikki jää tietysti minun kontolleni, eikä minusta tässä kunnossa kovin kummoisiin operaatioihin ole.

No, oppia ikä kaikki, enkä minä ainakaan tässä kärsivällisyyden koulussa ole vielä edes ekalta luokalta päässyt, joten jatketaan harjoituksia...

6 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Voi saamari! Onpas tahmaista... Eikö asiaa voi MITENKÄÄN kiirehtää?

Celia kirjoitti...

Kärsivällisyyttä tosiaankin koetellaan, kun ruvetaan kaupantekoon virallisten instanssien, kuten kirkon tai kunnan kanssa. Yksi tuttava halusi ostaa lakkautetun koulun, ja sehän kesti ikuisuuden ennen kuin viimeisinkin valitus oli käsitelty lakipykälien mukaan.

vilukissi kirjoitti...

Joo, eipä oo häävi tilanne. Toivotaan, että lopussa kiitos seisoo!

liskonainen kirjoitti...

hionnanopettajallani oli tapana lohkaista viisauksia kun näyttötyön kivi halkesi kiillotusvaiheessa:
"kasvattaa luonnetta, aloita alusta uudella kivellä"

taitaa kasvattaa luonnetta tuo talokauppakin.

tartupa joutessasi haasteeseen:
viisi elämäsi kirjaa listattuna ja esiteltynä kaikelle kansalle.

kipaise kylässä.

liskonainen kirjoitti...

no mutta minähän olenkin "sukupuolineutraali mies"

Millan kirjoitti...

Just se minua siinä kirjalistassasi hihitytti :-D