keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Napit jakoon

Rita myönsi tälle blogille taannoin ilahduttavan kunniamerkin, joka tällä hetkellä on tuossa sivupalkissa ylimmmäisenä. Ohjeistus sen napin jakoon on seuraavanlainen:

Palkinto annetaan blogeille joissa tapaamme lahjakkuutta, olipa se sitten missä muodossa tahansa; taiteellisessa, kirjallisessa, tieteellisessä tai missä tahansa, kunhan se rikastuttaa blogimaailmaa ja antaa jotain lukijoilleen.

Erinäisillä napeilla olen paiskonut jo monia suosikkejani. Isopeikolla ja Vilukissillä varsinkin taitaa pian olla varastot täynnä vaikka nappikaupan perustamiseen. Niinpä ojennan tämän tällä kertaa blogeille, jotka eivät ole edes tuossa palkin listassa, mutta joiden päivittymistä odotan aina innokkaasti. Olkaa hyvä:

Panun ajatus on sävyltään kristillisfilosofinen, aforistinen ja mielestäni mitä taidokkainta sanankäyttöä. Nautin joka sanasta.

Iisin hirnuntaa arjessa on leppoisaa kerrontaa arkisista asioita. Muistoja, huomioita ja hauskoja sattumuksia kuvattuna värikkäällä, sujuvalla suomenkielellä.

Ihanan, pinkin blogisisko- napin tuosta parin postauksen takaa puolestaan ojentaisin neljälle naisimmeiselle, joiden elämä ja kokemus siitä on hyvin erilaista kuin omani. Juuri siksi tai siitä huolimatta luen aina mielenkiinnolla heidän blogiaan ja nautin tietenkin myös persoonallisesta huumorista ja soljuvasta kielestä.

Olkaa hyvä:

Sutta ja sekundaa blogin Satujatar

Susikairan Akka Susikairan katastrofialueelta

Kello viiden tee -syanidilla kiitos, eli Elegia, jonka upeista blogipohjista ja muista kuvistakin hirmuisesti tykkään.

ja lady, joka kirjoittaa blogia nimeltään Hyvä elämä

Hyvä blogi, parempi mieli - ainakin minulla ja noista kaikista olen löytänyt sekä hupia että ajattelemisena aihetta. Niistä kaikista välittyy myös vaikutelma aidosta, persoonallisesta ihmisestä, joka osaa pukea tuntonsa sanoiksi. Kyllä tuommoinen , hyvä blogi, aina huonon päivälehden voittaa!

9 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Lämmin kiitos, Millan!

Susanna / Hyvä Elämä

-stjtr- kirjoitti...

No voihan... Sanoitpa nätisti. Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan mahoton! Tämmöisestä menee ihan hämilleen. Hyvä, ettei nolottamaan rupea - ja rupeaakin.

On se samalla hivelevääkin, kun saa kehuja. Että miljuuna kiitosta, krätistään jatkossakin.

Iisi

Rita A kirjoitti...

Kiitos linkityksestä ja blogivinkeistä. Tuossa on sellaisia joissa en ole koskaan käynyt. Ja eikun seikkailemaan...

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos:D Että sitä valuu ihan vetelenä pöytää pitkin, aina kun joku kehuu! Hymykuopat vaan syvenee ja katua käveleville ihmisille tarjoillaan hölömönä hymmyilevvää akkaa ihan livenä:)

Elegia kirjoitti...

Kiitoksia ihanista sanoistasi, olen otettu. :))

vilukissi kirjoitti...

Täälä nappikauppias! Niin...sun edellinen postaus: iiii-ha-na ta-lo!! Elämä kantaa, ostakaa se! Kaks kuistiakin...voi että...toki ymmärrän pelkosi, mutta...son just sellainen talo, josta moni jää vain haaveilemaan!

Panu Pihkala kirjoitti...

Lämmin kiitos ja kumarrus - hienoa kuulla!

Pidetään jatkossakin mieli, omatunto ja aistit valppaina,

Anna Amnell kirjoitti...

Hei, Blogini sivupalkissa on viesti, joka koskee myös sinun blogiasi. Hyvää kevättä!
Blogisisko™

http://blogisisko.blogspot.com