tiistai 21. huhtikuuta 2009

Päivän parhaat

Tänään kivut olivat tavallistakin kovempia. Ahdistaa ja pelottaa, kun liikkuminen käy kaiken aikaa vaikeammaksi. Silti nauratti makeasti, kun kuulin tämän tositapauksen:

15- vuotias tyttö oli äitinsä kanssa kyläilemässä kummitätinsä luona maalla. Muut istuivat olohuoneessa, kun keittiöstä kuului innostunut huuto: "Äiti, tuu kattoon. Täällä on eläin." Väki kiiruhti tarkastamaan minkälaisesta eläväisestä mahtoi olla kysymys. Tyttö osoitti ikkunasta ulos lintulaudan alla ruokailevaa fasaania.

Ilmeisesti se neitokainen ei ollut ainakaan yksi niistä, joita viimeksi PISA-tutkimuksessa testattiin.. Sen verran epämääräiseksi jäi tuo lajinmääritys.

Hiukan hymyillytti myös siinä kohtaa, kun mies puoliltaöin vapaapäivän päätteeksi kajautti alakerrasta riemuissaan: "Kerrankin kannatti kattoa kalenteriin. Mulla on tää viikko kesälomaa!" Harvoin olen kuullut kenenkään lomiaan unohtelevan, mutta meillä tällaistakin sattuu. Onneksi oli mukava yllätys tällä kertaa.


6 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Minä palasin kerran kaksi päivää liian aikaisin kesälomalta töihin.
Hyvä työpaikka:))

Voi kamalaa!!!
Sanavahvistus tässä kommentissa on
perslora. Kirjoitin sen kumminkin.

Millan kirjoitti...

Heh :-D perslorahan sopii oikein hyvin tähän teemaan..

ii kirjoitti...

Heh, eräänä kesänä, kun oltiin heiluttu porukalla kaupungilla syömässä jätskiä ja nauttimassa ihanasta ilmasta pari päivää putkeen, yks kavereista yhtäkkiä muisti. "Hitto! Unohdin tänään mennä töihin!" Oli muuten aika hauskaa. Siinä vaiheessa iltapäivä oli jo pitkällä ja ihan turha vaivautua :)

Millan kirjoitti...

Aika villiä :-D, mutta kaipa nykyään on paljonkin ammatteja, joissa työt saattaa jakautua pätkiksi pitkin päivää ja silloin varsinkin jotain helposti unohtuu..

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Mulla on ollu palio sellaasia tyäkaveria, jokkei muka muista lähtiä lomalle. On niin palio töitä, jottei joura. Pikkuusen käy sääliksi nuan tärkiät tyälääset.

WhySoSerious kirjoitti...

Voi Millan, kumpa voisin helpottaa kipujasi ((halaus)).