torstai 16. huhtikuuta 2009

Hullujen huvit

Hulluillon kuulemma halavat huvit. Akalloli tänään ihan ilimaaset. Kun ei aamulla silimäklaseja mistää löytyny (oli taas tullu pistettyä taltehen), päätin kokeella kummoosta olis elämä iliman sellaasia nykyaikaasia elämänhelepottimia. Ei ollu kuulkaa hääppööstä. Vaikkei mulloo kummaskaa silimäs miinusta kolomiakaan, kompuroottin ympäri talua ku sokia kana ja potkaasin varpaani milloon mihinkäki kulumahan, kun en nähny varua. Lähelle näjen ihan kelevollisesti, niin jotta kirijoottaminenki sujuu, mutta kauempana on pelekkää sumua. Pualilta päivin päätin, jotta ny piisaa ja kollasin niin kauan, jotta löyrin ne kakkulat piirongin takaa, minne ne oli kissi tiätysti taas tiputtanu.

Ny meinaan värkätä tukkahan raitoja, jottei viarahat parin viikon päästä siskoflikan häis huamaa, jotta morsiammel jo ihan ikäloppu siskoo. On meinaan ilimaantunu jostaki harmaata tuahon ottatukkaan. Färin vaikutusta orotelles tairan kylvää viälä muutaman purkillisen yrttejä taimettumahan. Sitruunamelissaa, salviaa ja rakuunaa vois ainaki laittaa. Tänä vuanna ajattelin kokeella niiren vilijelyä jonkinlaasis pötiis, jotta non sitte heleppo hairata mukahan, jos tuloo muutto kesken kasvukauren.

Täs postaukses ei ny ollu taas päätä ei häntää ja mun oliki tarkootus päästellä tälläästä ihan mualle, mutta kun siihen osootteeseen ei ny teknisten häihäräppöjen takia päässy, niin pistinpä sittekki tänne. Jotta tällaasta..

3 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

Suosittelen klasien käyttöä ku raidotat. Se auttaa niitten ohjeiden sisäistämisessä, ettei käy ku mulle. Vetäsin mutuna sen vaikutusajan, ja minusta tuli Oltermanni. Oli kuulemma muotia tuol itärajan takana 70-luvulla, totesi kampaaja kun menin kirkumaan apua...:)

Famu falsetissa kirjoitti...

En milloinkaan laita laseja päähän heti aamulla. Kun menee noin aluksi kylppäriin, ei näe peilistä koko pliseerausta mikä aamulla on naamassa. Sujuu päivä leppoisammin, kun luulee olevan sileämpi.

isopeikko kirjoitti...

Elämä on yhtä seikkailua :)