maanantai 1. kesäkuuta 2009

Tää tahtoo kans haastaa

Tää tahtoo kans haastaa, nimittäin muitakin esittelemään ne viisi kirjaa, jotka jostain syystä ovat olleet erityisen vaikuttavia, viihdyttäviä, rakkaita tai muuten mieleenjääviä. Toki tulen innokkaasti katsomaan vinkkejä kenen tahansa listalta, joka käy täällä kommenttilootassa kertomassa sellaisen kirjoittaneensa. Kirjavinkkejä ja toisten näkemyksiä itselle tärkeistä opuksista on aina mukava lukea. Ofelian ja Liskonaisen listaa kävin jo tavaamassa .

Isopeikko on niin vikkelä väistelemään tämmöisiä haasteita, että enpä tiedä osunko, vaikka haasteella nakkaan. Myös Saaran, Satujattaren, Lyytin ja Äijän (joka tosin taitaa kirmata tällä hetkellä jossain kesälaitumilla morsionsa kanssa) kirjalistan näkisin mielelläni. Eli viisi kirjaa ja viidelle bloggaajalle haaste - ainakin, mikäli Akalla on normimäärä sormia tallella..

9 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Jo jopas, tuumaa peikko ja kiittää haasteesta, nousee saman tien ylös mennäkseen lukemaan edes yhden kirjan...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Et onnekseni haastanu mua. Voi olla kova haastet monelle, ku ajatellahan hianua kiriallisutta. Jari Tervo, Arto Paasilinna, Simo Hämäläinen, Veikko Huovinen. Odotan näiltä aina kirjaa kuin hullu kuuta.

-stjtr- kirjoitti...

Kiitos kiitos, mie vastaan, kunhan iskee inspiraatio.

Millan kirjoitti...

Jaa-a, Peikon kannattaa sitten ainakin pysyä erossa niistä purevista kirjoista, joita Harry Potter joutui opiskelemaan ;-)

Älä ny Äijänkäppyrä palakittuja kirjailijoota hianouren puuttehesta mollaa ;-) Tervoa ei meirän hyllyystä löyry, eikä Hämäläästä, mutta Paasilinnaa ja Huovista ainaki puali metriä.

No miepä odottelen, stjtr :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ou, kiitos haasteesta. Nyt pitää hieroa muistinystyröitä, kun varmaan ne vaikuttavimmat lukuelämykset ovat kyllä tuolta vuosien takaa.

Obeesia kirjoitti...

Koska voitin arvonnassa, voin ihan vapaaehtoisesti tehdä selkoa rakkaimmista kirjoistani.

Ehkä huomenna.

Millan kirjoitti...

Mukavaa, Lyyti ja Obeesia. tulen sitten visiitille :)

Äijä kirjoitti...

No niih, takaisin on tultu, ja haasteesi otettu vastaan. Vastaan blogissani ihan pian, kunhan saan matkalaukun purettua ja pyykkikoneen pyörimään...

isopeikko kirjoitti...

Peikko luki sen kirjan, sitä oli yksi. Eikä siitä tarinaa syntynyt eikä paljon muutakaan. Haasteeseen peikko vastasi peikosti, mitä se sitten lienee tarkoittaakaan.