torstai 13. elokuuta 2009

Stressi

Jokunen aika sitten pääsin pitkästä aikaa hieman edemmäs ostoksille. Kävi vaan niin nolosti, että parinkymmenen kilometrin päässä kotoa huomasin yhtäkkiä, että jalkaan oli unohtunut ne iankaikkiset punaiset kumisaappaat, joissa yleisimmin omalla pihalla kuljeskelen. Hiukkasen hävetti, mutta nostin nokkani pystyyn, vetäisin lahkeet varsien peitoksi ja päätin esittää marjastajaa, joka ihan vaan ohimennen, mustikanpoiminnan lomassa, oli piipahtanut hakemaan kaupasta hillosokeria. Kai nyt kaupunkilaisetkin joskus kumisaappaita ovat nähneet...eivät ehkä tosin muutoin täysin mustiin pukeutuneen, tatuoidun, paksun täti-ihmisen kintuissa..

Useampanakin päivänä viime aikoina olen lähtenyt kotoa niin, että kauppalappu on jäänyt pöydälle, kahvinkeitin päälle ja viime yönä etsiskelimme hyvän tovin kissaa, jonka luulimme livahtaneen ovesta karkuun. Samaan aikaan, kun miehen kanssa taskulamput käsissä huhuilimme sysipimeässä yössä, se pitkähäntä kiilusilmä katseli touhujamme parin muun samanlaisen kanssa hyvin kiinnostuneena omassa ulkoiluhäkissään.

Pyörittyäni tänään taas tovin keittiössä kuin pieru molskihousuissa miettien mitähän mahdoin juuri olla tekemässä istahdin lopulta kiiruimmaksi aikaa ja totesin, että mulla taitaa olla hirveä stressi.

Koska yllättävän moni muukin, jonka blogeja seuraan, tuntuu olevan parasta aikaa jonkinlaisen muutos- tai muuttoprosessin pyörteissä, liitänpä tähän linkin, joka liittyy aiheeseen ja tuotti tänään minulle iloa sekä ajattelemisen aihetta. Tuore blogi, josta sen löysin, vaikuttaa muutenkin lupaavalta. Ehkä siitä kehkeytyy yksi suosikkiblogi lisää. Hyvää lukemista ei ole koskaan liikaa.




4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kiitos tuosta linkistä. Mustakin tuli blogin uusi lukija.

Aila kirjoitti...

Miten niin hyvää lukemista ei ole koskaan liikaa??? Entä jos ei aika vaan millään riitä lukemaan kaikkea, mitä haluaisi, mikä kiinnostaisi? (Huokaus....)

PS. Nyt testaan vihdoin jotain, perästä näkee, kannattiko riskin otto

Aila viä kirjoitti...

Noo... vielä ei näe, kannattiko, mutta ainakin se testini onnistui, kun kysyin ensin pojalta, että mitä mahtaa tarkoittaa URL-osoite ;-)

Millan kirjoitti...

Haa, jälkikasvusta on siis ilon ja huolen lisäksi toisinaan myös hyötyä :-)