torstai 13. elokuuta 2009

Aurinkoista ystävyyttä


Nyt tuli Ritalta eteenpäin jaettavaksi tavattoman kaunis merkki, jonka saajia ei tällä kertaa kauan tarvinnut miettiä. Kun karsin ehdokkaiden listalta pois heidät, joita olen viime viikkoina jo napeilla heitellyt ja Ritan itsensä, tuli mieleen Arjaanneli, Vilukissi (vaikka hänellä nappeja jo onkin ihan imuroitavaksi asti. Selitys löytyy eräästä hänen taannoisesta postauksestaan) Herne, Äijä ja Liskonainen. Kaikki he ovat ahkeria kommentoijia monissa muissakin kuin minun blogeissani. Heidän kommenttinsa ilahduttavat, lohduttavat ja osoittavat, että niiden takana on ihminen, joka on aito ja välittää.

Aurinkoista, ystävällistä lämpöä säteilevä blogipalkinto ystävällisille kommentoijille ja hyvää mieltä jakaville bloggaajille.Olkaa hyvä!

'

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Joku voi ajatella, että siinä se kiittelee suunsa lämpimiksi saadessaan napin tai merkin. Mutta jotka mun tuntee edes jollakin lailla, tietävät, että todellakin tarkoitan totta, kun sanon KIITOS. Kiitän siitäkin, että olet löytänyt mut rivien välistä ja sen aidon luonteeni ja välittämiseni! Olet halauksessani!

Arjaanneli kirjoitti...

Kii...mmmm...toshhh....auts!
Tääpää ei voi edes aukasta suutansa kunnolla, kun on niin kauhee hammassärky päällänsä!
Kirjottaminen yhelkädel on vaikeeta, kun pitää toisella hautoo leukaluuta :(
Tuo nappi tuli nyt kyllä ihan passeliin aikaan. Otan siittä sen säteilyn ja lämmitän pipin pois!
Tuosta kommentoinnista:
Se on helppoa, koska kirjoituksiasi on niin mukava lukea! Niihin tulee vähän samanlainen riippuvuus ku Hesariin ja aamukahviin.
Saa olla myöskin erimieltä, vaikka toisin tuos rofiilissas väität.
En oo tosin tainnu koskaan olla...

He.r.ne kirjoitti...

Kiitän!

Ystävänappi napsahti sivulleni!
Kiitos ystävällisistä sanoistasikin

Äijä kirjoitti...

Kiitoksia täältäkin!
Oikein kumarruksen kanssa.