torstai 29. tammikuuta 2009

Kevättä ikkunalla

Tämmöiset tarttuivat mukaan tämänpäiväiseltä kauppareissulta. Kevättä edes ikkunalaudalla. Ulkona pakkanen parhaillaan kiristyy. Timjami, oregano, laventeli ja rosmariini. Kesäksi saavat siirtyä ulkoruokintaan. Koskaan ennen en ole laventelia kasvattanutkaan. Rosmariinia maistoin. Oli aika vahvaa. Kissojenkin mielestä tuoksuvat näköjään houkuttelevasti. Toivottavasti eivät päätä ottaa selvää, miltä juuret maistuvat..

Fyysisesti olo on edelleen lievästi sanottuna tuskallinen. Maha ei vatsansuojalääkkeistä huolimatta kestä kipulääkkeitä. Illalla oksentelin taas verta. Joka paikkaa särkee. Niskat niin jumissa, että huimaa, kun päätä kääntää ja ilmainen planetaarioesitys valopisteineen käynnistyy, jos sormensa tökkää sopivasti kallonpohjaan. Ei auta Sirdalud, eikä kylmävoidekaan kuin pienen hetken. Olisikohan tietokoneen äärellä kyyhöttelyä syytä ryhtyä rajoittamaan...ja tietysti pitäisi aloittaa taas jonkinlainen jumppakin. Jos nyt kumminkin ottaisin pienet nokoset ensin...vaikka tuonne huhtikuun puolivälin paikkeille saakka..

4 kommenttia:

Piia Emilia kirjoitti...

Oletko kokeillut sirdalud retardia, se imeytyy hitaammin ja vaikutus kestää pidempään. Sitä kai määrätään useinmiten hermoperäiseen lihasjännitykseen mutta kai sitä voisi kokeilla, jos ei tavanomaiset auta. Minulta se vei jalkojen spastisuuden lisäksi jatkuvan niskajännityksen ja sitä kautta päänsäryt.

Millan kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Pyydänpä sitä tohtoritädiltä seuraavalla visiitillä :-)

Halo Efekti kirjoitti...

Ihania yrttejä. Tulee heti keväinen olo.

Toivottavasti saat avun kipuihin!

BamiellaJ kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain. Tule hakemaan se blogiisi !