tiistai 3. maaliskuuta 2009

Nappi jakoon

Niinalta sain tuommoisen ilahduttavan napin (tuolla sivupalkissa) ja ilo on tietenkin tarkoitus pistää kiertämään. Tuosta palkin listalta löytyy jo monta suosikkia ja aika monille olen jo nappejakin lähetellyt, joten tällä kertaa menköön sellaisille, joita ei listasta löydy, mutta joita kuitenkin tiiviisti seuraan:

Jussin Jorinat on jaksanut sekä ajatteluttaa että riemastuttaa akkaa pitkään, joten sille lähtee yksi. Jos lueskelette Jussin juttuja tarkemmin, ymmärrätte ehkä, miksi seuraava äidillinen neuvo on tarpeen: Kuvan saa mukaansa kopioimalla sen ensin johonkin oman koneensa kansioon ja hakemalla sieltä sitten kuvana tekstiin tai gadgetiksi tuohon bloggerin sivupalkkiin ;-)

Suu naurunvirneessä luen ahkerasti myös Vilukissin pohojanmaan murteella kuvailtua värikästä arkea, joten sinne paiskataan yksi.

Kolmas menköön rakkaalle ystävälle , jonka blogissa pitää käydä joka päivä tsekkaamassa, mitä kaikkea, mitä ilmeisimmin jonkinlaisella ylimääräisellä virtalähteellä varustettu, rouvasihminen on sitten viimenäkemän saanut aikaan.

Sitten vielä yksi Kirjailijan häiriöklinikalle, joka taitaa olla pisimpään seuraamani blogi koko blogimaailmassa. Hänen teksteistään löytyy sekä arkea, asiaa että ajattelemisen aihetta. Päivitystahti ei nykyään ole tiuha, mutta hyvää kannattaa odottaa ;-)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vilukissi kiittää suuresti ja kaunihisti saamastaan kivasta knapista!!!! Molin aivan otettu! Ny mun pitää ottaa oikeen illasta aikaa ja lukia sun plokis läpitte!

Anonyymi kirjoitti...

soot keikkaallu???? moon kyllä varmahan niin palio sua vanhee, notten oo varmahan ollu keikoollas, vaan kotona kersojen akns:

Millan kirjoitti...

Emmä ny kyllä enää niin kauhian nuari oo ja keikkaalun alootin kuustoistakesääsenä, mutta non ollu enämpi sellaasia kirkollisia kinkereitä, mihinä moon esiintynyt ja sitte on vähä levyt soinu Pohojammaan rarios ja Deis, jottei mitää sen kummempaa..

Anonyymi kirjoitti...

Niin vaikka muka Jussia varten äidillisiä ohjeita kirjoitit, niin kyllä tämä äitee taitaa olla niiden tarpehes vähintään yhtä lailla. Rouvasrouva kiittää.

Anonyymi kirjoitti...

jottei mitään sen kummempaa...noh noh, pohojalaasehen menttaliteettihin ei saa passata liiallinen vähättelyt. se on kuule palio mitoot teheny!