tiistai 17. maaliskuuta 2009

Lähdössä

Lähdössä lääkäriin sen vaivan vuoksi, johon olen saanut jo kolme antibioottikuuria etukäteen. Mieluummin olisin menemättä. Vastaanotolla pitäisi kuitenkin osata valittaa vain yhtä vaivaa kerrallaan,(ei siis pikkuvarvasta ja ukkovarvasta samalla käynnillä) vaikka meikäläisellä osat kyllä liittyvät ikävän tiukasti toisiinsa.

Antibiootit eivät auttaneet, mutta eipä minua houkuttele ajatus jatkotutkimuksistakaan. Akan kohdalla kun ne useimmin tarkoittavat paljoa epämukavuutta ja vaivaa aivan turhan tähden. Lopputulema on aina sama: vaivalle keksitään joku nimi, mutta perään lisätään kuin savolaisukko mainoksessa, että "voip se sitä ollannii vuan voip olla olemattakii..". Sitten resepti kouraan ja kotiin oksentelmaan.

Apua pillereistä ei yleensä juuri ole. Vahinkoa sisuskaluille sitäkin enemmän. Vuosien varrella on tullut napsittua niin montaa myöhemmin markkinoilta tuoteturvallisuussyistä pois vedettyä lääkettä, että on suorastaan kohtalon ivaa, ettei henki ole jo lähtenyt.

Kun nyt ei ole mitään viihdyttävämpää sanottavaa, lienee parasta napsauttaa sanainen arkkunsa kiinni ja käydä vielä ennen lähtöä yrjöllä, jos vaikka ei sitten ihmisten ilmoilla tarttis.Vielä kun saisi peilin edessä aseteltua naamalleen ystävällisen ja pirtsakan ilmeen, ettei vanhat tuttavat säikähdä, jos kylällä vastakkain osutaan..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jos joku moittii kirkonkylällä ny sun ulkonäköäs, niin sano, notta näkisit sen toisen osapuolen! tai sano niinku minä, notta puheet kuolemastani ovat suuresti liioiteltuja ja ennenaikaisia.