perjantai 27. maaliskuuta 2009

Mitä teillä on pianon päällä?

Mitä teillä on pianon päällä, jos taloudestanne sellainen löytyy..? Meillä siellä tassutteli tänään tuo Usmakoira. Kukaan ei ole ilmeisesti muistanut kertoa sille, ettei moinen tässä talossa ole koirille luvallista, vaikka kissat siellä kiipeilevätkin. Lajien välistä epätasa-arvoa mitä ilmeisimmin.. Kameraa siinä ei yleensä ehdi etsiskelemään, kun on kiire estää enemmät vahingot. Ei nytkään.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on pianon päällä ennen muuta pölyä. Pölyn välissä on sekava kasa nuotteja ja tavaroita joille ei kerta kaikkiaan löydy mitään järkevää paikkaa. Lisäksi siellä olisi sievästi rullalle käärittyjä tuulihousuja, ellen pitäisi Aviomiestä siltä osin kurissa.

vilukissi kirjoitti...

Jos olisi piano, niin paljon pölyä ja luultavasti joitaki ihania vanhoja nuotteja, käsinkirjoitettuja.

Millan kirjoitti...

Lohdullinen ja ilahduttava tieto, että muillakin olisi pölyä ja peräti tuulihousuja ;-). Meillä sieltä voi löytyä tosiaan mitä tahansa ja pölyt pyyhitään säännööllisen epäsäännölliesti pörröisillä hännillä.

Arjaanneli kirjoitti...

Olen löytänyt erään pianon uumenista muumioituneen voileivän!
Soittajalle tullut kaiketi paniikki, koska pianon ääressähän ei saanut syödä.
Koirani ovat olleet aina niin isoja, etteivät olisi kyenneet moiseen saavutukseen.Karvojansa olivat kuitenkin osanneet viskellä koskettimille.
Pentuna siinä päällä oli usein kotiavaimet, koska yleensä ryntäsin samointein pimputtelemaan.

Millan kirjoitti...

Aina vaan paranee :-D Muumioitunut voileipä kuulostaa niin herkulliselta, että ihan pistää mielikuvitus juoksuksi, kun yritän tässä keksiä, miten se on mahtanut sinne joutua :-)