maanantai 2. maaliskuuta 2009

Kolmas Nainen

Kyllä on mukavaa olla vanha akka nykyään, eikä esimerkiksi kolmekymmentä vuotta sitten. Monissa asioissa suvaitsevaisuus on lisääntynyt, eikä ikäsidonnaisuus rajoita mummojenkaan hurvittelua enää yhtä paljon kuin omassa lapsuudessa... vai voisikohan olla niin, ettei se oikeasti rajoittanut silloinkaan. Jospa sitä vaan oli nuorena niin valikoiva havainnoissaan, ettei noteerannut poikkeavia, pahennusta herättäviä mummoja senkään vertaa, että olisi viitsinyt edes paheksua.

Joka tapauksessa joidenkin mielestä jo esihistoriallinen bändi Kolmas Nainen on ilmoittanut pitkähkön tauon jälkeen heittävänsä taas muutaman keikan. Akalta löytyy levyhyllystä kaikki tuon yhtyeen äänitteet, mutta livenä en ole sitä kuullut kuin 19 vuotta sitten Seinäjoen kauppaopiston oppilaskunnan järjestämässä konsertissa.

Akan oma nuoruus kului enimmäkseen toisenlaisilla festareilla ja useimmin ihan itse keikkaillessa. Olisikohan nyt sopiva aika ruveta käymään useammin rock-konserteissa, kun kuulemma ravintoloissakin tupakointi on jo kielletty niin, että siellä tämmöinen allergikkokin kykenee viettämään iltaansa ilman, että silmät vuotaa ja henkitorvi tukkeentuu.

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Olen jonkun aikaa lukenut blogiasi. Omassani on sulle merkki. (Älä nyt kiukustu vaivannäöstä.)

Millan kirjoitti...

En varmasti kiukustu vaan kiitän niin nätisti kuin osaan. Oli kiva päästä samalla kurkkaamaan blogiisi. Enpä olisi ehkä muuten sinne edes löytänyt :-)