perjantai 5. joulukuuta 2008

Ihmesieniä

Sorry vaan kaikki, jotka mahdollisesti kuvittelitte otsikon alta löytyvän sieniruokaohjeita tai jotain vielä epäillyttävämpiä itiöemien käyttöideoita. Nyt on kumminkin kyse ihan siivousvälineestä. Ostin nimittäin viime kauppareissulla pussillisen jotain vallan ihmeellisiksi mainostettuja hankaussieniä ja kas kummaa, ne toimivat.

Ulko-ovi on ollut tuhruinen pitkään. Sen pitäisi olla valkoinen, mutta kuraiset tassunjäljet ja muu töhnä on tehnyt siitä viime aikoina suorastaan harmaankirjavan. Ei auttanut pesuaine, eikä voimaperäinenkään hankaaminen tavallisilla siivousräteillä. Tämä tahranpoistoon tarkoitettu, meikäläiselle ennestään tuntematon tuote, kuitenkin tehosi. Akka on iloinen.

Siivoaminen on niin turhauttavaa ja tylsää puuhaa, että on pelkästään kohtuullista toivoa aherruksensa tuottavan edes näkyvää tulosta. Ensimmäinen sieni tosin kului loppuun jo sen ainokaisen oven perusteellisesta pesusta, mutta viis siitä. Hyvä, että tehosi. Joulusiivouskausi on nyt virallisesti tässä taloudessa avattu.

1 kommentti:

Kiona kirjoitti...

Hyvä kun muistutit! Olin kokonaan unohtanut, että niillähän saan kylppärin oven varmasti puhtaaksi. Pitääkin lähteä siivouskaappia kaivelemaan, siellä niitä sieniä pitäisi olla.