perjantai 14. marraskuuta 2008

Tervetuloa


Tänään taas ilmaantui "Lukijoita"-listaan uusi kuvake. Jokaisen sivuihin olen käynyt tutustumassa ja jokaiselle yhdessä ja erikseen sanon:"Lämpimästi tervetuloa." Koko toiminto lipsahti tähän tuoreeseen blogiini automaattisesti, huomaamatta. En aluksi edes käsittänyt, mikä se on. Nyt olen iloinen, etten sitä poistanut.

Itse olen löytänyt mukavaa, kiinnostavaa ja lohduttavaa luettavaa. Tällaiselle erakollekin on ilo huomata, ettei ole kaikkine omituisuuksineen ja ongelmineen ihan yksin. Virkistävää on löytää myös uudenlaisia näkökulmia yhteisiin kysymyksiin. (Kunhan ei tarvitse ruveta enää mielipide-eroista kättä vääntämään. Sitä lajia tällä akalla on kiintiö täynnä ihan omasta syystään. Mitäs on tukkinut entisessä elämässään lusikkansa joka soppaan.)

Sosiaalinen voi olla monella tavalla. Ehkä tämä on yksi muoto. Tuntuu myös mukavalta ajatella, että ehkä joku muukin löytää tuosta listasta uuden nettituttavan, josta voi iloita. Hetkellisessä hempeyden puuskassa lähettelen täältä unisen kissanpojan viereltä ystävällisiä, hyväntahtoisia, ja siunaavia ajatuksia kaikille, jotka sellaisia sattuvat huolimaan.


1 kommentti:

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitos tervetuliastoivotuksesta ja suloisesta kissikuvasta.