maanantai 3. marraskuuta 2008

Miestä vailla

Viime aikoina olen ollut harvinaisen usein miestä vailla. En nyt kumminkaan semmoisiin tarkoituksiin, joka hiemankin likaisella mielikuvituksella ensimmäisenä mieleen tulee. Kyllä nämä meikäläisen tarpeet liittyvät ihan muunlasiin rööreihin ja rassaukseen.

Jo kuukausi sitten soittelin ensimmäistä kertaa yhden perään, jonka piti tulla rännejä korjaamaan. Sen jälkeen on puhuttu useampaankin kertaan ja aina se lupaa tulla tai soittaa, mutta eipä vaan peltiheikkiä kuulu ei näy. Taitaa olla yrittäjällä liian paljon puuhaa tai ennestään tarpeeksi leveä leipä, kun ei vaivaudu edes ilmoittamaan, vaikkei tule silloin, kun sovitaan.

Savupiippukin pitäis nuohota ennen lämmityskauden alkua ja jo pari viikkoa sitten jätin viestin nokisutarin vastaajaan, vaan eipä ole siitäkään mitään kuulunut. Paskakaivomies on sentään uskollista sorttia. Tulee aina ensi pyytämällä ja hoitaa hommat niinkuin on sovittu.

Omalta mieheltä sujuu paremmin siistit sisätyöt. Tänään se sai viimein soitettua laajakaistapalvelut tuottavaan firmaan ja kysyttyä, mikä mättää, kun palvelu ei ole toiminut kunnolla torstain jälkeen. Syyksi selvisi nimenomaan palveluntuottajan ongelmat. Olisi kyllä ollut kohtuullista asiakkaalle ilmoittaa näinkin pitkäaikaisesta häiriöstä. Nyt tuli jo hankittua uusi modeemikin, kun luultiin, että siinä se vika on.

Keittiön lattiakin pitäisi hioa ja lakata, mutta enpä taida uskaltaa remonttimiehestä ruveta haaveilemaankaan. Tuntuvat olevan niin kortilla nuo tekeväiset miehet. Olispa edes terveet kädet niin pahalla sisulla taitaisi ainakin osasta hommia selvitä tämmöinen akkakin ihan itse.

Ei kommentteja: