lauantai 25. huhtikuuta 2009

Mä tartten vaimon

Oon päätyny tulokseen, että mä tartten vaimon. Mieluiten sellasen palvelualttiin, kiltin ja ahkeran, joka hoitaa kotihommat käden käänteessä, on reipas, aina hyvällä tuulella, hauska ja tarpeen tullen älykästä keskusteluseuraa. Mies tarttis sellasen kans, mut se vois haluta myös seksikkään. Melkein joka päivä mun tekee mieli sanoo sille, ettei kaikkea voi saada tässä elämässä. Eikä me saadakaan..

5 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Hmm...! Onko ne kotihommat niin tärkeitä (paitsi eläinten kohdalla)? Mies ei koskaan siivoa, mutta tekee sapuskaa (en ole kertaakaan tehnyt ruokaa sen jälkeen kun löimme hynttyyt yhteen!). Minä siivoan (silloin kun jaksan eli aika harvoin) ja pidän miehen puhtaissa vaatteissa. Se riittää :D

Millan kirjoitti...

Ilahduttava mielipide, Elegia :) Ei minullekaan mies paineita lastaa. Ihan itse minä ne niskoilleni otan... ja avuliaat lähimmäiset vähän avittavat.

Yvonne kirjoitti...

Mustakin olisi kiva sellainen siivooja. Vaikka kestänkin ihan hyvin tätä mun kaaosta, mutta välillä olisi tietysti hyvä vähän siivota. Ainakin silloin kun joku tavallinen tulee käymään.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Alkukantainen kun olen, minun pitää ainakin pari kertaa vielä taaplata sanomasi.

Celia kirjoitti...

Mä tarttisin kans.