maanantai 7. syyskuuta 2009

Urkupillejä epätäydellisessä maailmassa

Täydellisessä maailmassa olisi talokauppamme hoitunut kohtuullisessa ajassa maaliskuussa tehdyn tarjouksen jälkeen. Kaikki osapuolet olisivat saaneet sen, mikä heille lain ja hyvien tapojen mukaan kuuluu ja meille olisi jäänyt kaksi ruhtinaallista kuukautta kahden talon remonttiin ja muuttoon.

Kohtalaisen arvaamattomassakin rinnakkaisulottuvuudessa edes jotkin optimistiset odotukset olisivat täyttyneet ja ainakin osa suullisia lupauksia antaneista olisi pitänyt sanansa (kaikki muukin asiaan liittyvä kuin itse talokauppa on nimittäin mennyt pieleen).

Tässä läpeensä epätäydellisessä maailmassa mies joutuu jälleen viettämään työviikon kodittomana, sukulaisten nurkissa yöpyen, koska vuokralaiset eivät kuulemma ole vielä saaneet jääkaappia ja pakastinta tulevasta kodistamme tyhjennettyä! Mitään outoa he eivät ilmeisesti näe siinä, että ovat vuokraa maksamatta (?!) pitäneet jo kuukauden hallussaan kahta asuntoa, vaikka ensimmäinen muuttokehotus pois tulevasta kodistamme on annettu jo maaliskuussa. Vielä oudompaa on minusta se, että joku vuokranantaja moisen sallii.

Raivo kiehuu sisuksissani niin, että korvista pursuaa pian myrkynvihreitä kuplia.

Ai niin ja tulinko jo maininneeksi, ettei ulkovarastoon mahdu kuulemma mitään, koska se on katosta lattiaan täynnä URKUPILLEJÄ. Jotenkin tämä ei tunnu nyt enää todelliselta. Herättäkää mut, jos mä nukun.


11 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Raivostuttavaa!
Muutto toiselle paikkakunnalle on jo sinänsä rasittavaa, puhumattakaan siitä että ei pääse muuttamaan.
Itselläni oli opiskelujen jälkeen tilanne, että työt olivat alkamassa uudella paikkakunnalla eikä asunnosta ollut tietoa. Kunta tarjosi leirintäalueen mökkiä! Kiikarissa olevassa asunnossa asui perhe paossa putkiremonttia, joka venyi ja venyi. Onneksi tilanne selvisi ennen töiden alkua.

Hallatar kirjoitti...

Ounou...


Toivottavasti pian asiat alkavat sujua.

ii kirjoitti...

Urkupillejä! XD

BamiellaJ kirjoitti...

Tuon täytyy olla pahaa unta, painajainen! Urkupillejä ulkovarasto täynnä! Ei voi olla totta! En yhtään ihmettele, että keittää ...

Celia kirjoitti...

On teille sattunut vastoinkäymisiä melkoisesti yhden talokaupan osalta. Pidän peukkuja, että vuokralaiset saavat jääkaapin ja pakastimen tyhjäksi ja urkupillit heivattua hevon kuuseen, ettei tarvitse tulla auttamaan heitä muutossa.

... ja kummallisia vuokranantajia, jotka eivät puutu vitkutteluun. Vähintäänkin olisittte vahingonkorvauksen ansainneet tuollaisesta tumpeloinnista.

Tulisikohan vipinää kaikkiin osapuoliin, jos vähän korottaisi ääntään...? - Miehesihän voisi sanoa talonmyyjälle, että ellei se talo tyhjene äkkiä, hän menee paikkakunnan kalleimpaan hotelliin ja yöpyy siellä talonmyyjän laskuun niin kauan kuin hän ei pääse laillisesti ostamaansa kiinteistöön, ynnä hankkii vuokravaraston muuttotavaroilleen, joista myöskin tulee lasku talonmyyjälle. ;D

Millan kirjoitti...

Kiitos myötäpäivittelystä Niina,Una, ii ja Bamiella ;)

Celian ehdotukset kuulostaisivat houkuttelevilta ellei myyjäosapuoli sattuisi olemaan miehen työnantaja. Ei parane purra sitä kättä, joka ruokkii ;-)

Sitäpaitsi kiinteistö ei ole vielä virallisesti omistuksessamme, mikä ei totisesti johdu meistä. Lupa asua siellä meillä kyllä olisi, kunhan saataisiin nuo edelliset vaan kammettua ovesta ulos. Ikinä en ole vielä mitään näin hankalaa projektia ollut läpi viemässä...

Ofelia kirjoitti...

Alku oli ärsyttävä mutta urkupilleille repesin! Ei voi olla totta!!! Täähän on kuin jostain leffasta.

Ihmisten välinpitämättömyys ja vastuuttomuus on syvältä. Minkähänlaista ukaasia ja palautetta noille tyypeille voisi antaa?

Jussi kirjoitti...

Niinhän se taitaa olla, että tässä maailmassa ei kiltteydellä ja hyvillä käytöstavoilla ilmeisesti menesty. Pitää sitten itsekin vissiin opetella röyhkeäksi.

Ja riittävän röyhkeälle ihmisille on oikeastaan aika turha sanoa mitään. Ei ne tajua.

Aila kirjoitti...

Hei mutta eiks urkupillit ole onttoja? Niihin mahtuisi tunkemaan kaapillisen tanttuja.

Jussi kirjoitti...

^ Ja niistähän voi tehdä nykytaidetta! Ehkäpä urkupillin omistajille tulee kiire hakea omansa pois, kun pistätte hitsipillin laulamaan ja askartelette vaikka monta metriä korkean lapinkoirapatsaan

Millan kirjoitti...

Juu, Ofelia ja vaikka se pitäisi jo tähän ikään mennessä olla selvillä, millaisia ihmiset ovat, aina vaan sitä jaksaa yllättyä ja aika usein myös pahoittaa mielensä..Hölmöä.

Hehee, Jussi ja Aila. Oivia kierrätysideoita urkupilleille. Isäni ehdotti myös jättikokoisia tuulikelloja pihakoivuihin. Lisää ideoita vastaanotetaan. Kunhan kerromme ne sille, joka ne sinne on hillonnut, luulen, että hän hakee aarteensa pois ;-)