maanantai 14. syyskuuta 2009

Tekee mieli kehaista



Aika ajoin järjestelen uudelleen tuolla sivupalkissa olevia suosikkiblogejani ja vaihdankin joitakin esillä olevia. Se harvoin tarkoittaa sitä, että lakkaisin lukemasta jotain, mikä on esillä ollut. Tilaa vain on rajallisesti ja joskus vaihdot tapahtuvat aika mielivaltaisestikin. Pääsääntöisesti kuitenkin tekee mieli laittaa esille sellaisia blogeja, jotka liittyvät jotenkin teemoihin, joita näissä postauksissanikin sivuan tai, jotka olen vastikään itse löytänyt ja haluan innokkaasti esitellä muillekin.

Toivon siis, etten ole pahoittanut kenenkään sellaisen mieltä, jonka blogin olen tuosta palkista jossain vaiheessa poistanut (itse nimittäin saattaisin semmoisesta tulla surulliseksi. Siitä se tulikin mieleeni).

Ritan blogissa oli vapaasti jaossa montakin kehunappia ja koska olen viime viikkoina saanut hurjasti iloa, ideoita ja ajattelemisen aihetta kolmesta itselleni kohtalaisen uudesta blogituttavuudesta, haluan nyt mainostaa niitä muillekin tuommoisella napilla paiskaamalla. Linkit quun puutarhaan, Ajattelun ammatilaiseen ja hiljattain nimensä vaihtaneeseen Hiljaa kiiruhtaen -blogiin (entinen "Into korvaa puuttuvan älyn") löytyvät tuosta sivupalkista. Jos koristekasvit (höystettynä suloisella lapinkoiralla) , filosofia ja ajattelun taito tai vanhan hirsitalon remontti kiinnostavat, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Kaikille kolmelle blogille tahdon ojentaa nämä Ritan kautta kaukomailta tulleet napit, joista mansikkaisemman kieltä en ymmärrä, mutta molemmat ovat tarjolla siltä varalta, että vain toinen sopii paremmin blogin ulkoasuun. Kaikki kolme bloggaajaa ansaitsevat kuitenkin mielestäni molemmat, sillä kaikilla heillä on muille jaettavana sekä hyödyllistä tietoa, persoonallista näkemystä että inspiroiva ote kirjoittamiseen.





8 kommenttia:

quu kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, se merkitsee todella paljon :) Vaikken sivupalkkiin mitään merkintää laittaisikaan.

Mukava tietää, että joku lukeekin, ettei vain yksikseen höpöjä. Taisi Jekkukin vähän vaikuttaa kehuun, myönnä pois ;)

Millan kirjoitti...

Juuuu, no Jekku tietysti ;.) mutta kyllä tykkään kovasti kasveistakin ja sinä osaat kuvata ja kirjoittaa niistä niin kivasti. Blogistasi saa ideoita ja esteettistä iloa.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Minun ei ehkä tarvitse sinua kehua. Olet hieno symppis, joka näkee napakorujansa pitemmällekin.

Millan kirjoitti...

Kiitos, Äijänkäppyrä. Tuosta tuli kyllä vallan häkeltynyt, mutta hyvä mieli :)

vilukissi kirjoitti...

Mukavaa syksyistä viikkoa! Toivottavasti olosi on nyt jo parempi kurssisi jälkeen!

Rita A kirjoitti...

Erittäin kiinnostavat blogit olet palkinnut! Tutkailen lähemmin heti kun ennätän...

Voi tätä kiirettä. Sinunkin postauksia lukematta. Menenkin heti korjaamaan tämän epäkohdan :))

Ofelia kirjoitti...

Mun blogi ei oo ikinä ees päässy tonne listalle. =(

Mut silti haastan sua meemillä! =) (Nyt vaan vuodatus taas hidastelee ja huomaan että se uusi postaus ei näy ellei klikkaa erikseen syyskuun juttuja...)

Millan kirjoitti...

Ei ole päässyt moni muukaan, jota seuraan, Ofelia. Ei piisaisi sivupalkin pituus, mutta käynhän minä siellä kaiken aikaa, kai olet huomannut..ja olen tainnut blogiisi joskus linkittääkin ;-)

Kiva kun piipahdit Vilukissi (mä oon vieläkin häkeltynyt siitä oranssista ;-D

Hyvä, kun löytyi uutta luettavaa, Rita. Vielä kun löytyis kaikkeen aikaa :)