lauantai 15. elokuuta 2009

Vahvat tassut

Kysymys: miten tämmöinen, vajaa kaksikiloinen kisu saa ison, vastahankaisen tädin aamuisin ylös vuoteesta? Vastaus:Neljällä kuusivarpaisella tassulla?

Näin se käy (Muskakisun ikioma tädinnostatusohje):

1. Pehmitä täti vaivaamalla tassuilla huolellisesti joka puolelta. Voimakas hurina tehostaa vaikutusta.

2. Taputtele sitten pehmeällä silkkitassulla kasvot ja erityisesti nenä. Kujertele suloisesti sitä tehdessäsi.

Jos toivottua tulosta ei ole tähän mennessä saavutettu on aika ottaa käyttöön terävämmät keinot. Hurina & kujertelu seis ja muut äänet käyttöön .

3. Ota pienet intervallijuoksuharjoitukset tädin päällä. Muista, että kyseessä on lyhyt ihminen. Reunat tulevat nopeasti vastaan, joten muista voimakas jarrutus.

4.Käy välillä istumassa tädin kaulalla ja tuijota tovi tiiviisti, henkeä pidättäen ,tädin kasvoihin.

5..Ellei elonmerkkejä vieläkään näy , käännä neliveto päälle ja kaivaudu vaikka suoraan peiton läpi tädin jalkopäähän ja kynsi sääret verille.

6. Jos tilanne on kertakaikkiaan kriittinen ja tunnet itsesi syvästi loukatuksi, pure vielä varpaasta, mutta muista, että se voi olla jo liikaa. Täti kannattaa herättää mahdollisimman
hyväntuulisena, jotta palvelu lähtee heti aamusta käyntiin joustavasti ja tarjoilu pysyy laadukkaana.

Tänään ehdittiin vaiheeseen numero viisi.

7 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

PURRRR! Mä haluan samanlaisen herätyksen! Mutta VAIN kohtaan 4. asti. Mikään ei ole ihanampaa kuin päällä tassutteleva kissa. =) Paitsi että vaiheessa 2. mä saisin jo varmaan allergiakohtauksen...

Roosa kirjoitti...

Meillä alkaa herätys raapimalla kevyesti ulko-ovea, hetken kuuntelua ja sitten hakataan tehokkaasti 'tsump, tsump' (sisäkissa, ei käy ulkona), muuten jatkuu samaantapaan kuin yllä.

Millan kirjoitti...

Voi, astma on kyllä ikävä vaiva, Ofelia.


Jaa-a, Roosa. Onkohan nämä jutut jotain kissojen salaista perimätietoa. Mahtaakohan emokissat kouluttaa ne, vai onko se jo geeneissä ;-)

Nelmi kirjoitti...

Tuollainen hellänpuoleinen herätys on kyllä mukavaa. Minua ei nykyään herätetä ollenkaan. Kultsi on niin aamu-uninen, että se heräilee vasta minun jälkeeni. Illalla sitävastoin minut kyllä nukutetaan oikein miellyttävästi. Selkäni takana on koira ja sillä pehmolelu suussa ja sitten se polkee tassuillaan samalla tavalla kuin emoaan. Paitsi nyt siis minun kipeää selkääni. Aivan ihanaa hellää paineluhierontaa ja oikeasti tuntuu auttavan. En vain käsitä miksi tuo koira on jäänyt tuollaiseksi sillä se on jo aikuinen.
Lemmikit ovat ihania. Kerro lampaillesi terveisiä;) Laitoin blogiini villakuvia ja kirjoitin lemmikeistäsi. Kiitos lahjastasi :)

He.r.ne kirjoitti...

Harvinaisen IHANA kissa!

Anonyymi kirjoitti...

Olihan ihana tarina. Kiitos siitä! t.DeLilah

Millan kirjoitti...

Sun koirallakin saattaa olla taikatassut, Nelmi. Mullakin on pari semmoista kisua, jotka asettuu aina kipeímpään kohtaan makaamaan. Kisu- ja koirahoitoa kipuihin ;-)

Juu, Herne, ja De Lilah ,Muska on aivan erityisen ihana kissa, vaikka kaikki muutkin otuksemme ovat rakkaita :)