lauantai 1. elokuuta 2009

Kylttyyriä tiedossa

Esterillä on taas hanat apposen auki, mutta ulkoilmakonserttiin tässä ollaan silti menossa. Tänä iltana Seinäjoella järjestetään ikäloppujen (eikun aikuisten) gospelfestivaali, jonne tietenkin täytyy vääntäytyä, kun niin monta tuttua vuosien varrelta kapuaa lavalle.

(Tiesittekö muuten, että näyttelijäkomistus Mikko Leppilammen iskä Jukka Leppilampi esittää gospelmusiikkia ja soitti aikoinaan Heikki Kummeli Silvennoisen kanssa samassa, loistavassa progebändissä, jonka nimi oli Tabula Rasa ja Heikki Helakin on ennen ollut gospelyhtyeen solisti ja...No, joo. Kyllä minä silti odotan kovasti myös sitä raskaampaa rockia esittävää tyttöbändiä, joka esiintyy illan viimeisenä. Punainen lanka se taitaa olla nimeltään. En ole aiemmin kuullut, mutta on kovasti kehuttu)

Potter-elokuvakin tänne jo kerkesi, vaikka pelkäsin, että sitä joutuu odottamaan viikkoja. Sunnuntaina tai viimeistään maanantaina sitten sinne - jos kunto kestää.

Sisko on tällä hetkellä töissä taidemuseossa, jossa on meneillään Outi Heiskasen näyttely. Sinnekin hinguttaa.

Mistähän tämä yllättävä kulttuurintarve nyt putkahti. Näitä kohtauksia tulee nykyään harvoin.

2 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Toivottelen mukavaa konsertti-iltaa!

Millan kirjoitti...

Kiitos Famu :-) Saatiin ihana auringonpaiste ja konsertti oli joen rannalla , solisevan koristepuron äärellä, joten kelpasi siitä nautiskella.