maanantai 9. helmikuuta 2009

Kaikenlaista tässä ja nyt



Kissa pihisti homejuuston. Koiranpennut hillosivat tomaatin. Juustopaketin sain takaisin. Tomaattia en ilennyt enää ruokaan laittaa. Nyt uunissa kypsyy lasagne.

Äiti soitti sairaalasta viimeisimmät uutiset. Tärkeä ihminen sai lopulta tarvitsemansa hoidon. Pallolaajennus onnistui hyvin. Suonen sisälle laitettiin metalliverkko. Monenlaista monimutkaista nykyään osataan, mutta jotkut yksinkertaiset asiat näyttävät ylivoimaisilta. Olo on silti kiitollinen ja helpottunut.

Mies makaa yläkerrassa kovassa kuumeessa. Huomenna pitäisi ajella uudelle kotipaikkakunnalle työhaastatteluun. Tulos kuullaan samana päivänä. En oikein jaksa enää toivoa, ettei häntä valittaisi. Asia on tehty uuden työnantajan taholta sen verran selväksi..Mutta kuka ajaa 150 kilometriä x 2, jos mies on tuossa kunnossa ja minä pyörryn niskakipujen takia auton ratissa viimeistään sadan kilometrin kohdalla?

Koirat eivät käsitä, miksi kukaan ei vie niitä lenkille. Naapurin emännälläkin on tänään muuta puuhaa. Aamulla pitivät juoksutarhassa hauskaa, mutta se ei kuulemma riitä. Pentu katsoo anovasti. Kissanlapsi on kiivennyt niskaan. Lämmittää mukavasti kipeää kohtaa. Kaikenlaista tässä ja nyt. Elämä.

2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Että sielläkin paikanhakua?
Täällä on myös, itse asiassa haastattelut ihan tuossa nenän edessä. Käyköön teillä parhain päin!

Millan kirjoitti...

Sama sinnepäin :-)