maanantai 8. kesäkuuta 2009

Vähintään neljätuhatta sanaa

Juu ei, en osaa valokuvata, eikä mulla ole nyt mitään asiallista sanottavaakaan. Tapani mukaan sanon siitä huolimatta ja nyt tuleekin tosi paljon juttua, mikäli siihen väitteeseen on uskomista, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Isäni käyttää "burn outin" sijasta useimmiten ilmaisua "siltä jäi perunat pakkaseen". Mullon nyt just asiat siinä mallissa sekä kuvainollisesti että kouriintuntuvasti.

Tommosia on meidän perunat. Ne paleltui viime yönä. Jos joku ei tunnista, niin toi ruskettunut ruttu on siis potentiaalinen pottu.
Omenapuut ja luumu on kukkineet kauniisti, mutta neljän asteen yöpakkasten jälkeen tuskin hedelmiä on tulossa. Harkitsen taas vakavasti muuttoa sinne Samoan saarille..Naisihanteen lisäksi luulen, että myös sikäläinen ilmasto sopisi meikäläiselle paremmin.
Villiminttukissa luulee, että papuja pitää hautoa, jotta ne itää. Se makaa niiden päällä monta tuntia päivässä. Saman käsittelyn saa myös tillit ja porkkanantaimet, vaikka ne ei siitä alkuunkaan tykkää.
Tänään päivä kiistatta paistoi hetken tuohon risukasaan, mutta ei olo siitä parantunut. Hoitsu terveyskeskuksessa irrotti rinnuksista Holter-laitteen ja ilmoitti, että perjantaina on sitten edessä vatsan tähystys. Letkun nielentää ja niin pois päin. En jaksa vielä murehtia...

2 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

no, hyvinpä menee sinullakin, mutta menköön.

kissat on sentään taitavia! minä käytän kissanhäätölaitteena saslik-tikkuja, terävä puoli ylöspäin. vähän hillitsee onervan puutarhanhoitointoa.

pystytkö ihan tosissaan nielemään tähystysletkun tajuissasi?!? minut aina nukutetaan (tai humautetaan) sellaisen ajaksi.

Millan kirjoitti...

Toi tikkuidea on varmaan kokeilemisen arvoinen, vaikkei niitä kasvisyöjäperheessä taida ihan koko parin hehtaarin tontille riittääkään ;-)

Se humausnukutus olisi kyllä helpottava juttu, sillä se operaatio on käynyt kerta kerran jälkeen vaikeammaksi. Katsotaan nyt purenko perjantaina lääkärisetää sormeen. Jos ne vaikka sitten..