tiistai 14. heinäkuuta 2009

Sontainen sohva ja blogipalkinto


Aamu alkoi ankeasti, kun koirat mekastivat epätavallisen aikaisin. Mies toimitti lauman pihahäkkiin ja palasi jatkamaan uniaan. Muutamaa tuntia myöhemmin kahvinkeittoon kömpiessäni löysin lattialta aamuyöisen metelin syyn. Sitä oli myös sohvassa, joten vanhin koira vapautui epäilyistä välittömästi. Sen, yli kuusitoistavuotiaat, takajalat alkavat olla jo siinä kunnossa, että niillä ei ihan huvin vuoksi sohvalle hypitä. Eikä meillä koirilla toki sohvalle ole lupaa mennäkään (eikä varsinkaan käyttää sitä vessapaperinaan), mutta nämä uusimmat vekkulit ovat tulkinneet säännöt niin, että niitä voi vapaasti rikkoa, kunhan ei jää kiinni. Voi tätä nykynuorison turmeltuneisuutta!

Kahvi kerkesi jäähtyä sillä aikaa, kun huhdoin sienen ja tekstiilinpuhdistusaineen kanssa sohvan kimpussa. Hiukkasen rupesi jo ketuttamaankin, vaikka itsepä olen tämän lauman ilokseni ja riesakseni haalinut..

Kun lopulta selvisin tietokoneen ääreen ja suosikkiblogieni listaa tutkimaan, Ritan sivuilta löytyi mukava yllätys. Tämmöinen blogitunnustus on tullut hänelle Espanjan kautta Malesiasta . Kiitän kauniisti ja pistän kiertoon, kunhan ensin vähän tuumaan suuntaa, minne sen tällä kertaa lähetän.




1 kommentti:

Rita A kirjoitti...

Kiva että otit palkinnon vastaan vaikka näissä on aina oma vaivansa. Ja varsinkin sen jälkeen kun jouduit tuommoisen sirkuksen aamun alkajaisiksi kestämään, huh. Poliisikoiraa ei onneksi tarvittu.

Sallinet jo tässä vaiheessa, kun sotkut on siivottu, naurunpyrskähdyksen, (*pyrsk*) - en voi sille mitään että ilmaus "koirat käyttivät sohvaa vessapaperina" tuntuu niin riemukkaalta että kohta kyyneleet valuvat poskilla :D Kyllä on nykypennusto turmeltunutta!

Aika herkullinen on tuokin ilmaus että "koirat ketuttavat sinua"... (Hihii)