sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Matonpesupäivä


Tänään olen pessyt mattoja ja oksennellut - enimmäkseen vuorotellen, mutta pari kertaa myös yhtä aikaa. Kukaan tuskin halajaa kuulla enempää. Kyseessä on kuitenkin ihan tuttu vaiva, joten mitäpä sitä kummemmin ihmettelemään. Huomenna on aika lääkärille sekä sydäntutkimusten että vatsantähystyksen tuloksia kuulemaan. Eihän sieltä mitään uutta löydy. Tottahan minä sen tiedän. Ihan aikani kuluksi ja huomionkipeyttäni varmaan vaan oksentelen, vuodan verta asiattomista paikoista, verenpaine rikkoo ennätyksiä ja sydän harrastaa rytmijumppaa vaihtelevaan tahtiin. Jollain tapaa kaikki nyt kumminkin korvien välistä johtuu. Sehän on selvä, vai onko?

Ennenvanhaan hienot ihmiset ottivat kirkkoon mukaan tuoksuvan yrttikimpun, jota sitten rahvaan hajun tunkiessa sieraimiinsa leyhyttelivät aristokraattisen nokkansa alla. Ihan oman mielenrauhanikin vuoksi halusin liittää tähän pahoinvointia lietsovaan postaukseeni kuvan tuosta pionin kukkasesta, joka parhaillaan tuoksuu ihanasti maljakossa olohuoneen kaapin päällä.

5 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Sitä tulee vaivojensa kanssa niin tutuksi, aikaa myöden.

Polga kirjoitti...

Korvien välissähän se. Kuten säryt, kivut, unettomuus ja kaikki muu. Piruuttaan minäkin joskus ravasin eri lääkäreillä, fysioterpalla jne. Eihän se auta, eivät auttaneet mielipidelääkkeetkään. Se on niin paha se vika, kun se korvien välissä on. Särkylääkkeillä mennään, jos mennään.

Jaksuja edes matoille!

Millan kirjoitti...

Juu, Isopeikko, "parempi vanha vaiva kuin pussillinen uusia", vai kuinka se menikään ;-)

Joo, on se ihmisen mieli melkoinen Uri Geller, kun kääntää luitakin vinoon ja puhkoo reikiä vatsaan, Polga ;-)

liskonainen kirjoitti...

kun viimeksi kävin labrassa olivat tulokset niin hyvät, kuin ihmisellä ikään etten ole halunnut sitä iloa pilata käymällä sen koommin. edes kerran saa tuntea itsensä "terveeksi".

ja tottahan se korvienvälistä johtuu että ihmisellä on palikat väärissä paikoissa,niitä on liikaa tai liian vähän.
vai menikö se toisinpäin?

Ofelia kirjoitti...

Voi kurjuus mitä vaivaa! =( Vatsa on kamala paikka sairastaa. Ei minunkaan tuloksistani yleensä mitään ole löytynyt, lääkärit ovat todenneet että psyykkistä on. Ja on ne vaivat sitten ohimenneetkin ajan kanssa, mutta he hee, eipä löytynyt nytkään mitään verikokeista mutta olipas vaan umppari!!!