lauantai 25. heinäkuuta 2009

Akan muotivinkit

Selailin tuossa blogilistaa löytääkseni jotain uutta luettavaa ja hoksasin olevani epätrendikäs muussakin kuin edellisessä postauksessa mainitsemassani suhteessa. Suurin osa suosituimmista blogeista nimittäin näyttää käsittelevän muotia, eikä se oikeastaan voisi meikäläistä enää vähempää kiinnostaa.

Laajentaakseni henkilökohtaista perspektiiviäni ajattelin nyt antaa oman panokseni tähän aiheeseen musiikillisessa muodossa (ja lupaan olla siihen enää palaamatta). Valitettavasti sanat eivät välttämättä heti aukene pohjalaista murretta ja kulttuuria tuntemattomalle, mutta eiköhän tuosta edes vähän kauhistelun aihetta irtoa ihan kaikille.

Olkaa hyvä, Rehupiikles:

5 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Juu, ylihärmässä osataan olla trendikkäitä :) Tai pohjanmaalla yleensäkin.

Mietin joskus tuosta muodista kirjoittelua. Ja totesin, että ketään ei kiinnosta mitkä rikkinaiset verkkarihousut minulla minäkin päivänä on jalassa. Niinpä Tiilivalkoinenkin on ilman muotiosuutta.

Millan kirjoitti...

Äläs nyt, Tirlitta, sepä voisikin olla jännää jos aloittaisimme sellaisen uuden postaussarjan, jossa lukijat saisivat aina verkkareiden vaihtopäivänä arvata, missä kohtaa päivän pöksyissä on reikä ja oikeasta arvauksesta tulisi aina piste.

Siinähän yhdistyisi sopivasti kaksi muutakin kuumaa blogitrendiä, nimittäin pisteiden keruu ja (tarpeeksi hyvällä mielikuvituksella) myös pornoilu ;-D

Obeesia kirjoitti...

Moon vissihin vaan kerraasti käyny Ylihärmäs! Tua oli niin mukava laulu notta tairan mennä toisteki.

Nelmi kirjoitti...

Jess! Nyt mää sen tierän mihnä on mun vanhuurenpäivien muotivinkit kotoosin!
Äh, en minä oikein tuota murretta osaa kirjoittaa, sujuvasti kyllä kuunnella, äiti oli eteläpohjalainen.
Tuo tanttu ja lenkkarit kuulostaa oikein hyvältä vaatetukselta, ainakin minun selkäni suhteen. Ne korkkarit lenkkipuvun kanssa ei niinkään innostanut;)
Vahinko, että meillä päin kyllä kattottais tosi pitkään.

Aila kirjoitti...

Velipoijaan juhulis leikiimmä rehupiikleksiä ja lauloomma tietenki notta s'om muv velii, mutta tämä piisi oli enkkoorena ja oli huamattavasti helepompi laulaa. "Ei vaharata pitkään sua Ylihärmääs" Sinne sitä pitääs yrittää päästä. Vaikkei sellaasta kuntaa enää taira ollakkaa.