maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pinnanpidennysleikkaus, kiitos


Miksi ihmeessä nykyään, kun isommaksi, pienemmäksi, lyhyemmäksi ja pidemmäksi leikellään vaikka mitä, ei kukaan ole tietääkseni kehittänyt pinnanpidennysleikkausta? Siihen operaatioon olisi Krätyakka jonottamassa alta aikayksikön. Lopputulos olisi hyväksi myös ympäristölle ja siksi yhteiskunnalle kannattava sijoitus. Paljon turhempaankin sitä rahaa syydetään.

Nyt meinaan katkeaa pinna ihan justiinsa...


7 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Iiik! Mä olisin voinut kelata täältä vähän pinnaa, mutta kun se on kovin katkeavaista sorttia minullakin, niin se ei paljoa avita. Niin, vertakin luovutetaan ja elimiä, mitenhän pinnanluovutus kävisi laatuun? Tosin mun vereni ei ole kelvannut luovutukseen, tuskin elimiäkään huolitaan, ja kuten sanottu, pinnakaan ei ole tervettä kestävää sorttia.

Sanavahistus oli retrobo. Bor du nu som retro?

Millan kirjoitti...

Kanske mera som vintage, tror jag, Aila ;-)

isopeikko kirjoitti...

Hirmu söpö koeranpoikanen. Olisikohan tuo Seita piänenä.

Lehmillä olisi sellasia pitkiä pinnoja. Tosin ne saattavat tarvita ne itse, ainakin lyhytpinnainen lehmä yllättävä kokemus.

Kaupastakin voi saada pitkiä pinnoja, jotka on tarkoitettu polkupyöriin.

Ja peikolta tästä kourallisen, ole hyvä :)

vilukissi kirjoitti...

ihana koiramuksu siinä! Mulla ei liioin ole pitkää pinnaa, joskus tuntuu, ettei sitä ole ollenkaan. Kaikista kamalinta on se, kun se katkee jopa omaan itseenkin...silloin on oksat pois...

Millan kirjoitti...

Ei ole Seita, Isopeikko. Taitaa puhua jotain aasialaista kieltä tuo pikku koirulainen, kun on tuommoisia kirjainmerkkejä pissupapereissa. Mistä lienen tämänkin kuvan pihistänyt. Olin jo ehtinyt lähdetiedotkin kadottaa...

Sanos muuta, Vilukissi. Itselleni minäkin täällä juuri pinnaa polttelen. Nimenomaan tämä yhteistyökyvytön ja -haluton kroppa ottaa pattiin..

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Oijoi, jos tällaisia leikkauksia tehtäisiin niin voisin mennä heti! Ainakin lapsen kanssa sitä niin monesti on pinna vähän liian tiukalla ja joskus se sitten katkeaakin... ;-)

Millan kirjoitti...

Minä vähän luulen, Päivi, että lapsilla on kyky kaivaa vanhemmista ihmisistä esille sekä parhaat että pahimmat puolet ;-)