tiistai 16. marraskuuta 2010

Täältä jonnekin


Tänään on taas semmoinen päivä, kun tekisi mieli karata kotoa..Mutta eihän päälle nelikymppinen täti-ihminen voi ja mitä se edes hyödyttäisi, jos itsensä joutuu ottamaan mukaan?

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Tää vois lähtee mukaan ja jättää bloginsa. Ottaisi jopa itsensäkin mukaan.

Millan kirjoitti...

Kommenttisi inspiroimana jaksoin viimein vääntäytyä lukemaan blogistasi sen pöyristyttävän kommenttiketjun SusuPetal. En ole uskaltanut, kun olen aavistellut, etten pidä lukemastani. Tuli kaamean paha mieli. Toivottavasti pääset pian sen keskutelun yli. Ehkä olet vahvempi kuin minä.

Itse olen välillä hajota sirpaleiksi kaikkitietävien besserwissereiden käsissä, niiden, joiden mielestä masennukseen juuttuvat vain heikot luuserit, jotka ansaitsevatkin hukkua omaan surkeuteensa, kun eivät älyä tarttua heidän "pelastussanomaansa".

SusuPetal kirjoitti...

Kyllä minä pääsen tuon yli, Millan. Alan tottua ko. henkilöön.
Parempi kuin ei välitä.

Pääasia, että meillä menee hyvin :)

Celia kirjoitti...

Nauratti tuo: "...ja mitä se edes hyödyttäisi, jos itsensä joutuu ottamaan mukaan?"

Koitetaan kestää itsejämme. ;))


Käväisinpä sitten minäkin lukemassa. (On tullut vietettyä aikaa tiiviisti poissa blogeista.) En ymmärrä moisen solvauksen tarkoitusperiä. Ihmettelin jo blogisyntymäpäivillä tämän ihmisen kommentteja. Hän tuntuu tulkitsevan Susun kirjoitukset ihan eri lähtökohdista kuin me muut.

Epäilen, että kirjoittaja purkaa omaa pahaa oloaan väärään osoitteeseen. Käsittääkseni Susu ei ole tehnyt hänelle mitään pahaa. Kirjoittanut vain kirjan (tai oikeammin useita), mutta eihän siitä pitäisi suivaantua noin paljon. Kyllä takana on jotakin ihan muuta.