torstai 18. marraskuuta 2010

Sottapytty näppäimillä

Miksi läppäriä ei kannata käyttää keittokirjana? Todennäköisesti samasta syystä kuin sen äärellä ei ole viisasta syödä sokerimunkkia tai murustella leipää. Olen ihmetellyt ja päivitellyt kirjoitusvirheiden lisääntymistä teksteissäni ja manaillut näppäinten juuttumista. Tänään käänsin koko härvelin nurin...Teki mieli kutsua pihalta lintuparvi ruokailemaan...

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiitos kun vierailit sivuillani. Minulla niitä kirjoitusvirheitä vilisee. Kirjoitan nyt innostuneena, etten kunnolla oikolue ennen julkaisua. vanhempi tyttäreni neuvoi: Mutsi hei, kirjoita teksti ensin Wordiin, laita tarksitusohjelma päälle, kopioi sitten teksti blogiin ja julkaise.
Voi, voi,.... neuvo on minulle liian hidas, ei muuta kun kirjoittamaan ja heti julkaistaan.
Olen hiukan kärsimätön. t.maiju

vilukissi kirjoitti...

Kuulin muuten, että näppäimistö olisi todellakin hyvä putsata säännölisesti, imuroida ymv....en tajua, miten kirjasimien väleissä voi olla ruokaa? Kerran töissäni oli 1/2 l vettäkin...silloin jotenkin lakkasivat toimimasta

Maalaispuutarhan Marketta kirjoitti...

Anoppini neuvojen mukaisesti kannattaa ottaa kotieläimeksi kana. Murustelut eivät päädy silloin lattialle vaan kanan kitusiin. Tietysti läppärin lähellä olisi hyvä olla pöytäkana :)

Millan kirjoitti...

Tiedätkö Maiju. Minun koneellani ainakaan ei edes saa kopioimalla siirrettyä valmista tekstiä tekstinkäsittelyohjelmasta, mutta minulla onkin Linuxin ohjelmat... Ja vähintään yhtä kärsimätön luonne kuin sinulla :)

Puoli litraa vettä kuulostaa kyllä aika pahalta... Se voisi jo lotistakin aika ikävästi tekstiä naputellessa, Vilukissi :)

Melkein jo harkitsin tuota anoppisi neuvoa, Marketta. Ulkorakennuksessa kun asustaa kaksi semmoista siivekästä. Taitaisi kuitenkin tulla muuta siivottavaa tilalle ;-)